ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πανελλήνιες 2024: Αρχίζουν αύριο Δευτέρα τα ειδικά μαθήματα και τα αγωνίσματα

Στα ΓΕΛ οι Πανελλήνιες εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί και από αύριο Δευτέρα (17.06.2024) αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και των αγωνισμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν με τα Αγγλικά (Τρίτη 18 Ιουνίου) και θα συνεχιστούν με τα Γερμανικά (Τετάρτη 19 Ιουνίου). Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στο Ελεύθερο (Πέμπτη 20 Ιουνίου) και το Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή 21 Ιουνίου). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία» (Σάββατο 22 Ιουνίου).

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου), Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου), Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου) και Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Για το μάθημα των Αγγλικών, με ώρα εξέτασης 12:00, θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 11:30. Για το μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία με ώρα εξέτασης 11:30, το πέρας προσέλευσης έχει οριστεί στις 11:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις ώρες και 30΄ λεπτά.

Παράλληλα, από αύριο, Δευτέρα 17 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 θα διεξάγονται οι Υγειονομικές Εξετάσεις και Πρακτικές Δοκιμασίες των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ολοκλήρωση Πανελλαδικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Στα τελευταία μαθήματα ειδικότητας θα εξεταστούν αύριο, Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Πιο αναλυτικά, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Αύριο, Δευτέρα, ολοκληρώνουν επίσης τις εξετάσεις τους οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων, καθώς αύριο είναι η τελευταία ημέρα προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση ανάγκη για παράταση στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας που ξεκινά την 1η Ιουλίου 2024 υπογραμμίζει σε επιστολή που έστειλε προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνική . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι έξι ηγέτες της ΕΕ που διαπραγματεύονται τις κορυφαίες θέσεις εργασίας του μπλοκ συμφώνησαν ότι η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πορτογάλος Αντόνιο Κόστα και η Εσθονή Κάγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους στον 35ο ανακριτή, οι πέντε κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έρευνες της Αστυνομίας με αφορμή την καταγγελία για την ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στη «Μικρή Περιμετρική» της Πάτρας, παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων ΠΔΕ Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών. Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Can
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει, αύριο (Τετάρτη 26/6) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, ψήφισμα ζητώντας να παραχωρηθεί στον
Image
Image

Search