ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ξάνθη: Πολύνεκρο τροχαίο μετά από σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Ξάνθη, στο 11ο χιλιόμετρο της ΕΘνική στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Καβάλας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής.

 

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα λεωφορείο από την Ξάνθη κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι από τη σφοδρή σύγρουση έχασαν τη ζωή τους.

Σε ότι αφορά τους επιβάτες του λεωφορείου τρία άτομα φέρουν τραύματα στο κεφάλι και έχουν ήδη μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είναι σοβαρά.

https://www.in.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση ανάγκη για παράταση στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας που ξεκινά την 1η Ιουλίου 2024 υπογραμμίζει σε επιστολή που έστειλε προς την υπουργό Εργασίας και Κοινωνική . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ: Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι έξι ηγέτες της ΕΕ που διαπραγματεύονται τις κορυφαίες θέσεις εργασίας του μπλοκ συμφώνησαν ότι η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πορτογάλος Αντόνιο Κόστα και η Εσθονή Κάγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους στον 35ο ανακριτή, οι πέντε κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έρευνες της Αστυνομίας με αφορμή την καταγγελία για την ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στη «Μικρή Περιμετρική» της Πάτρας, παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων ΠΔΕ Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών. Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Can
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει, αύριο (Τετάρτη 26/6) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, ψήφισμα ζητώντας να παραχωρηθεί στον
Image
Image

Search