ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Συνδικαλιστική Αλλαγή: Κυβερνητικός εμπαιγμός για τους συμβασιούχους

"Με δεδομένο ότι σήμερα στα Νοσοκομεία μας:
 α). έχουμε 40.000 κενές οργανικές θέσεις και υπηρετούν 20.000 συμβασιούχοι και
β). Εφέτος το χειμώνα δουλεύουμε  με 3.000 λιγότερο προσωπικό από πέρυσι, λόγω μαζικών αποχωρήσεων και μηδενικών προσλήψεων.
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ότι
Είναι μονόδρομος η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ όλων αυτών των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ που σήμερα υπηρετούν στό σύστημα και που ώς γνωστόν σε όλους μας, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Μιά ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των επικουρικών που ήταν και δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού όταν κλήθηκαν για να βάλλουν πλάτη στην πανδημία.
    Στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας που δόθηκε στη διαβούλευση, προβλέπονται διατάξεις – κοροϊδία για τους συμβασιούχους εργαζόμενους.
        όπου
Οι επικουρικοί ανανεώνονται για έξι μήνες, οι ειδικευόμενοι νοσηλευτές για δύο μήνες (χωρίς να εντάσσονται στο επικουρικό προσωπικό), οι συνάδελφοι που ήρθαν προς αντικατάσταση των ανεμβολίαστων για τρεις μήνες, οι προνοιακοί υπάλληλοι που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας για τρείς μήνες και οι 6.000 συμβασιούχοι ΣΟΧ, στις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης για τρεις μήνες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι διαγωνισμοί για την εκχώρηση των εν λόγω υπηρεσιών στους εργολάβους, μια άλλη κοροϊδία γιατί γι'  αυτούς  άλλα λένε και άλλα πράττουν, δεδομένου ότι στό τέλος του χρόνου πάρα πολλά νοσοκομεία ολοκληρώνουν τους διαγωνισμούς και οι συνάδελφοι ΣΟΧ παρότι θα έχουν ενεργείς συμβάσεις θα απολυθούν και θα εγκατασταθούν οι εργολάβοι που προσφέρουν συνθήκες μεσαίωνα στους εργαζόμενους και πολυδάπανες υπηρεσίες.
     Συνεπώς
Η ΑΜΕΣΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ αυτών επιβάλλεται και πρέπει να γίνει μετά από σχετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και την σύμφωνη γνώμη των κομμάτων για να ξεπεραστούν τα όποια συνταγματικά εμπόδια
         γι΄ αυτούς τούς λόγους
Θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και οι φορείς, γιατί η ΜΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τους θα σηματοδοτήσει την ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ των Νοσοκομείων μας.
                            Η μονιμοποίηση των συμβασιούχων μας αφορά ΟΛΟΥΣ"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η ιστορία της γνωστής κομμώτριας από την Πάτρα, Χαράς Ιωαννίδη συγκλονίζει. Υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας και συγκεκριμένα λιποαναρρόφηση και βρέθηκε να χάνει τη ζωή της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τη 01.30 στα Εξάρχεια, όταν ομάδα περίπου 50 νεαρών, επιτέθηκαν με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή τω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το πρωί της Τετάρτης (15/5) σε περιοχή της Αττικής, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην αγωνία για τα τέσσερα παιδιά που είχαν απαχθεί από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον. Οι ανήλικοι Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, Γιώργος Άρμπι, 2 ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Χάρτης κίνησης» από την 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο 29ο και 32ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUkids. Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 11.900,00€ σε βάρος του Κ.Α. 00-
Image
Image

Search