ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο χέρι και το πρόσωπο ο αστυνομικός φρουρός, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Οι άγνωστοι προσέγγισαν τα ξημερώματα το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα στην περιοχή του Παπάγου και πέταξαν μολότοφ στον σκοπό υπηρεσίας που βρισκόταν στο φυλάκιο.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα της ΕΛΑΣ για να τον μεταφέρει στο 401 ΓΣΝΑ.

Δεν έγιναν προσαγωγές.

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

https://www.newsit.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο 115' και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους «κεραυνούς» του Αντώνη Σαμαρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη στο Πολεμικό Μουσείο, στο βήμα ανέβηκε ο Κώσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του ομιλία μετά τις ευρωεκλογές, διερωτώμενος εάν ο πρωθυπουργός άκουσε την ψήφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή ήταν τη Δευτέρα, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου, για την απομάκρυνση Ρομά που έχουν μετατρέψει πλατεία σε άτυπο καταυλισμό. Σύμφωνα με πληροφορίεςοι αστυνομικοί πέρασαν χει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένας ακόμα άνθρωπος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αθλητής του Αθλητικού Σωματείου ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών) και του Αθλητικού Σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
Image
Image

Search