ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κάθε μια ώρα και μια πυρκαγιά - 34 φωτιές σε ένα 24ωρο

Συνολικά, 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν από προχθες στις 6:00 το απόγευμα έως χθες στις 6:00 το απόγευμα σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Από αυτές οι 30 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τέσσερις.

 

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» είναι ο τίτλος της  σπονδυλωτής κωμωδίας που  παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ την ΔΕΥΤΕΡΑ 1η Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με τίτλο: «Στους δύο τρίτους …χωρεί!», με τη θεατρική σκηνή του Σταύρου Νικολαΐδη. Πρόκειται για μια κωμωδί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση Σειρήνων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην ημερίδα της «ΙΦΙΑΝΑΣΣΑ» με τίτλο: ‘‘Η Άγνωστη Μυθολογική Παράδοση του τόπου μας – Σπήλαιο των Λιμνών Καστριών Καλαβρύτων και Ναός της Αρτέμιδος Ημερασίας” η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26
Image
Image

Search