ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Υδρα: Συνελήφθησαν 13 επιβαίνοντες της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024.

Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Ποδαρικό» με επικίνδυνες καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους αναμένεται να κάνει ο Ιούλιος, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, λόγω των ψυχρών αέριων μαζών που θα κατευθυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάτρα το διήμερο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Πάτρας, στις 28 με 29 Ιουνίου, στον Έσπερο, στην πλατεία Γεωργίου. Οι εκδηλώσεις ξεκιν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου. Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Νάτσο έχοντας αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε στην Αλ Κουαντσία, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. Μετά από 12 χρόν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάτρα το διήμερο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Πάτρας, στις 28 με 29 Ιουνίου, στον Έσπερο, στην πλατεία Γεωργίου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 18.30 το απ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου. Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παππάς για την εφαρμογή μέτρων ανακούφισης προς τους πυρόπλη
Image
Image

Search