ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν 15χρονο και 17χρονο σε Πυλαία και Καλαμαριά

Στο στόχαστρο βρέθηκαν δύο ανήλικα παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί, μετά τις ληστείες, σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος των δραστών.

Δύο υποθέσεις, που αφορούν ληστείες και σωματικές βλάβες σε βάρος ανηλίκων, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο υποθέσεων, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος: 18χρονου Έλληνα, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, βραδινές ώρες στις 24-02-2024 σε περιοχή της Πυλαίας, προσέγγισε με δύο ακόμα συνεργούς του, 15χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών νεαρών ατόμων, οι οποίοι βραδινές ώρες στις 24-03-2024 στην περιοχή της Καλαμαριάς, πλησίασαν 17χρονο και με τη χρήση βίας, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Από την ίδια Υπηρεσία σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων – ασκούντων τη γονική μέριμνα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Ποδαρικό» με επικίνδυνες καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους αναμένεται να κάνει ο Ιούλιος, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, λόγω των ψυχρών αέριων μαζών που θα κατευθυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάτρα το διήμερο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Πάτρας, στις 28 με 29 Ιουνίου, στον Έσπερο, στην πλατεία Γεωργίου. Οι εκδηλώσεις ξεκιν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου. Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Νάτσο έχοντας αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψε στην Αλ Κουαντσία, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού. Μετά από 12 χρόν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πάτρα το διήμερο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Πάτρας, στις 28 με 29 Ιουνίου, στον Έσπερο, στην πλατεία Γεωργίου. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 18.30 το απ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου. Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παππάς για την εφαρμογή μέτρων ανακούφισης προς τους πυρόπλη
Image
Image

Search