ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κώστας Σβόλης: Ζητήσαμε απαντήσεις, η… μπάλα πάλι στην κερκίδα!

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" αναφέρονται τα εξής:

Ζητήσαμε από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων απαντήσεις για τέσσερα σημαντικά θέματα:

1) Αν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, σύμφωνα και με την 687/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την απομάκρυνση του επικίνδυνου, για τη δημόσια υγεία, υλικού αμιάντου από τις στέγες των κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου.

Η απάντηση ήταν ότι υπεύθυνες είναι οι, κατά τη Λαϊκή Συσπείρωση, αστικές κυβερνήσεις, νυν και πρώην.

2) Τι θα πράξει σχετικά με την κατασκευή του αντλιοστασίου λυμάτων της ΔΕΥΑΠ, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς.

Η απάντηση ήταν ότι θα κατασκευαστεί αντλιοστάσιο με ύψος 3 μέτρα και όχι 1-1,5 μέτρα, όπως αναφέρεται στα πρακτικά της 281/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

3) Αν θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακά μέτρα θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη Μονοδενδρίου-Βραχναιΐκων.

Η απάντηση ήταν: α) ότι σύντομα θα υπάρξουν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και β) η παραλιακή οδός είναι παράνομη και δεν νομιμοποιείται η Δημοτική Αρχή να παρέμβει.

Ο σχολιασμός της απάντησης αφήνεται στους πολίτες.

4) Τι έχει πράξει σε σχέση με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Βούντενης.

Η απάντηση ήταν ότι έγινε εγκατάσταση λαμπτήρων LED και για όλα τα υπόλοιπα θέματα που θέσαμε ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις.

 

Συμπέρασμα: Η κρατική υπηρεσία που λέγεται Δήμος Πατρέων (έτσι αποκαλεί τον Δήμο μας ο Δήμαρχος Πατρέων) δεν φέρει καμία ευθύνη για ο,τιδήποτε μεμπτό στην πόλη μας. Αντιλαμβανόμαστε και καταγγέλουμε την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του Δήμου μας, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί άλλοι Δήμοι, με την ίδια υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση, έχουν διαφορετική άποψη περί ευθυνών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το όραμα της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 28 χρόνια παραμένει κάτι παραπάνω από ζωντανο για την εθνική Γερμανίας. Η οικοδέσποινα του Euro 2024 σήκωσε με χαρακτηριστι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η εθνική Ιταλίας ταξίδεψε στα γήπεδα της Γερμανίας με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που πήρε το καλοκαίρι του 2021, στο πλαίσιο του Euro 2020, όμως προσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ελβετία είναι η πρώτη φιναλίστ στους "8" του Euro 2024, καθώς επικράτησε 2-0 της Ιταλίας στο Βερολίνο. Οι παίκτες του Μουράτ Γιακίν με κορυφαίο τον Ρουμπέρν Βάργκας, ήταν ανώτερο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει ασταμάτητος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατά τη διάρκεια του Πανελληνί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Εθνικό Κέντρο για την Κακοποίηση και Εκμετάλλευση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του, καθώς, όπως αναφέρεται από δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ναυάγιο της Επανομής το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6), ένας 33χρονος.;Όπως αναφέρει ο ANT1, για τη δυσχερή θέση που βρισκόταν ο αλλοδαπός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
Image
Image

Search