ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αιτωλοακαρνανία: Εκπαιδευτικές δράσεις για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε σχολεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας. Εκπαιδεύτηκαν 1.075 μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο, ενημερωτικές  διαλέξεις – παρουσιάσεις σε Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια στην Αιτωλοακαρνανία, τις οποίες παρακολούθησαν 1.075 μαθητές.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου πραγματοποίησαν διαλέξεις στους μαθητές με αντικείμενο την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», με σκοπό να είναι σε θέση οι μαθητές να αναγνωρίζουν τον κόσμο του διαδικτύου, ως εργαλείο της μαθησιακής διαδικασίας, τους ενδεχόμενους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν, να αποφεύγουν επιβλαβές περιεχόμενο στο διαδίκτυο και να προστατεύουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η Ελληνική Αστυνομία στη Δυτική Ελλάδα, θα συνεχίσει να διοργανώνει ανάλογες  εκπαιδευτικές δράσεις, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς και τις Αρχές, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε ανεξέλεγκτους ρυθμούς καλπάζει η ακρίβεια καθώς οι τιμές των τροφίμων έχουν αυξηθεί πολλαπλάσια σε σχέση με τους μισθούς, παρά το γεγονός ότι το κύμα αυτό έχει ανακοπεί. Είναι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα υψηλή και σήμερα Τετάρτη η θερμοκρασία στην Πάτρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 37-38 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτογραφία από το χτυπημένο φτερό του Canadair που βρήκε σε πεύκο, ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στη Ναυπακτία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Την φωτογραφία δημοσίευσ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αγγλία εξασφάλισε την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Σλοβενία με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκέιτ να προβληματίζει με την απόδοση της σε ένα ακόμη ματς ενώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στη «Μικρή Περιμετρική» της Πάτρας, παρακολούθησε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων ΠΔΕ Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά στη Ναυπακτία. Στο μεταξύ μηνύματα στέλνονται από το 112  για εκκενώσεις οικισμών. Επίσης, στο πλαίσιο κατάσβεσης της ίδιας φωτιάς, παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα με Can
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η Δημοτική Αρχή θα καταθέσει, αύριο (Τετάρτη 26/6) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, ψήφισμα ζητώντας να παραχωρηθεί στον
Image
Image

Search