ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δράσεις πρόληψης στην Κλειτορία για την αποφυγή ασθενειών σε όσους ασχολούνται με χειρωνακτικές εργασίες

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιούν δράσεις πρόληψης και προαγωγής σε πληθυσμιακές ομάδες που απασχολούνται σε χειρωνακτικές εργασίες  και  έχουν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από ασθένειες όπως  ο τέτανος, η λεπτοσπείρωση και η βρουκέλλωση.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στη Δημοτική Ενότητα  Κλειτορίας, στην αίθουσα της Μαθητικής Εστίας,  στις 19 Ιουνίου 2024 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00-20:30 σε πληθυσμιακές ομάδες επαγγελματιών μελισσοκόμων, αγροτών, κτηνοτρόφων  και τυροκόμων.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν οδηγίες και  ενημερωτικά φυλλάδια που αφορούν τρόπους μετάδοσης  και πρόληψης  αυτών των νοσημάτων.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα να γίνει προληπτικός έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης για τον τέτανο και παρακαλούνται όσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν να έχουν μαζί τους το Βιβλιάριο Εμβολίων τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, σημειώθηκε το βράδυ στην Αγιά Χανίων,  Όπως αναφέρει το creta24.gr ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις 18χρονοι -δύο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προχώρησε χθες (20.6.2024) -έπειτα από ελέγχους που έκανε- στο κλείσιμο άλλων τεσσάρων καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας ρούχων Η&Μ, γ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάτρης των πολυτελών διακοπών και της ωραίας ζωής φαίνεται πως είναι η αστυνομικός που υπηρετούσε στη Μύκονο και συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από μία κρα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση και αγωγή κατά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Σοφίας Πολυζωγοπούλου καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας όπως ανακοίνωσε το γραφείο του.  Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλεί την Σοφία Πολυζω . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω υψηλού κινδύνου (κατηγορία 4) για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας σήμερα Παρασκευή 21/6/2024 το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και ενημερώνει ότι θα ισχύσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Απόστολος Κόγκας επισκέφθηκε πρόσφατα τα  γραφεία των Βουλευτών Ν. Αχαΐας, τους ενημέρωσε για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατεπείγουσες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις
Image
Image

Search