ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Άγνωστοι πέταξαν μολότοφ έξω από το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο χέρι και το πρόσωπο ο αστυνομικός φρουρός, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Οι άγνωστοι προσέγγισαν τα ξημερώματα το σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα στην περιοχή του Παπάγου και πέταξαν μολότοφ στον σκοπό υπηρεσίας που βρισκόταν στο φυλάκιο.

Υπάρχουν αναφορές ότι ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πρόσωπο.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα της ΕΛΑΣ για να τον μεταφέρει στο 401 ΓΣΝΑ.

Δεν έγιναν προσαγωγές.

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

https://www.newsit.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Αν αναρωτιέστε γιατί η λάμψη της νεότητας φεύγει πιο γρήγορα από το φυσιολογικό σε σχέση με την ηλικία σας, ίσως πέφτετε σε κάποιες κοινές παγίδες που οδηγούν σε γήρανση. Ακολουθο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Βροχή» έπεσαν οι επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα, ενεργοποιήθηκαν 79.977 επιταγές σε τουριστικά καταλύμα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη δασική πυρκαγιά στη βόρεια Καλιφόρνια, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Χιλιάδες στρέμματα δασικών και χορτολιβαδικών . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μόσχα και η περιφέρειά της βρίσκονται, από τις αρχές της εβδομάδας, αντιμέτωπες με ένα κύμα ζέστης, με τη ρωσική πρωτεύουσα να καταρρίπτει ένα ρεκόρ θερμοκρασίας τουλάχιστον 100 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων ζητά προσωπική παρέμβαση για να δοθεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προαγωγής της διαφάνειας και με στόχο το διαχωρισμό του έργου του από μεμονωμένα περιστατικά μη έννομης λειτουργίας ή δυσλειτουργίας, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθέν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Μέ τήν δέουσα λαμπρότητα ἑορτάσθη ἡ ἱερά μνήμη τοῦ Ὁσίου καί Θεοφόρου πατρός ἡμῶν, Ἰωακείμ τοῦ νέου Ἀσκητοῦ, τοῦ ἐκ Σκιαδᾶ Ἀχαΐας, Ἡγουμένου τῆς Ἱερᾶς Μονῆς
Image
Image

Search