ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: 30χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ποντικοφάρμακο

Απόπειρα αυτοκτονίας με φυτοφάρμακο επιχείρησε μια 30χρονη γυναίκα σήμερα το πρωί, η οποία διαμένει σε περιοχή των Οινιαδών.

Οι πληροφορίες του messolonghivoice.gr αναφέρουν ότι η 30χρονη κατανάλωσε ποντικοφάρμακο θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, για καλή της τύχη, συγγενικά της πρόσωπα την εντόπισαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ  Μεσολογγίου.

Ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή, παρέλαβε την 30χρονη και την μετέφερε στο Νοσοκομείο  Μεσολογγίου. Αστυνομικοί του Τμήματος Αιτωλικού μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη με την νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

messolonghivoice.g

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον εντοπισμό και ανάσυρση 47χρονου ημεδαπού άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του και με βαρίδι δεμένο στο λαιμό του, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην Κερατέα και συγκεκριμένα κοντά στον οικισμό Πλάκα. Στις 12.30 εστάλη 112 για 4 οικισμούς. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι κάτοικοι του Πα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, το πρωί της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία. Σε  διαμέρισμα του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σατωβριάνδου στην Πάτρα εντοπίστηκε το πτώμα ενός ανθρώπου. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
Image
Image

Search