ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα - Καιρός: Μέχρι 34°C σήμερα

Λιακάδα θα έχει σήμερα Δευτέρα στην Πάτρα.

 

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία που θα φθάσει τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 70%.

Αναλυτικά για σήμερα  Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως ορεινά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι, ενώ στα βόρεια πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 32 με 35 βαθμούς και μόνο στη νότια Κρήτη θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Οι δύο σεισμοί μάλιστα έγιναν μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών. Η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν μ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος έχει ξεκινήσει. Οι αλλαγές που θα γίνουν λόγω των εργασιών που ξεκινούν στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο στην οδό Καποδιστρίου το μεσημέρι της Τρίτης. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα όπου την έθεσε υπό έλεγχο. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το έργο της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος έχει ξεκινήσει. Οι αλλαγές που θα γίνουν λόγω των εργασιών που ξεκινούν στη Mαιζώνος είναι πολλέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο στην οδό Καποδιστρίου το μεσημέρι της Τρίτης. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα όπου την έθεσε υπό έλεγχο. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για γυναί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων προσφέρει για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε προχωρημένους και αρχάριους στην Πλαζ Αγυιάς. Τα μαθήματα του Πάρκου στοχεύουν στην εξοικείωση το
Image
Image

Search