ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν παραδίδει την έδρα στη ΝΔ ο Αυγενάκης: «Σεβαστή η απόφαση της διαγραφής μου»

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την απόφαση για την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του: «Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη».

 

Και ξεκαθαρίζει: «Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

 

newsit.gr

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνοδος της θερμοκρασίας καταγράφηκε στη χώρα τη Δευτέρα 08/07, ξεπερνώντας κατά τόπους τους 40 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος Ρομά πατάει γκάζι και σέρνει με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο του βενζινάδικου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να φύγει για να μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, μι
Image
Image

Search