ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαμός στο δημαρχείο της Πάτρας – Μηνύσεις μεταξύ αδελφών για τα τραπεζοκαθίσματα

Της κακομοίρας χθες το πρωί στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας στον 3ο όροφο όταν εν μέσω δημοπρασίας για κατάληψη χώρου τραπεζοκαθισμάτων σε μεγάλη πλατεία της Πάτρας, «αρπάχτηκαν» δύο αδέλφια, που στο παρελθόν είχαν το ίδιο μαγαζί με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να γίνουν προσαγωγές.

Το επεισόδιο συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συμβολαιογράφου αλλά και παραγόντων του Δήμου και δημοτικών συμβούλων. Κάποια στιγμή η αδελφή – ιδιοκτήτρια δημοφιλούς καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος έβαλε τις φωνές και έλεγε πως ο αδελφός της δεν έπρεπε καν να την πλησιάζει γιατί του έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

 

Εκείνος με την σειρά του την κατηγορούσε πως τον εξύβριζε πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Οι φωνές ακούγονταν… έξω από το γραφείο και έτσι εκλήθη η Αστυνομία. Προσήχθησαν τα δύο αδέλφια αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγος της ιδιοκτήτριας. Ο οποίος όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν συμμετείχε στο επεισόδιο, όμως παραβίασε όρους καθώς η γυναίκα του, έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα να μην την πλησιάζει.  Τελικά έγιναν νέες μηνύσεις.

Τα δύο αδέλφια διεκδικούσαν χώρο στην Πλατεία, τελικά όμως για συγκεκριμένο «κομμάτι» η ιδιοκτήτρια απεσύρθη οπότε προφανώς το «χτύπησε» ο αδελφός. Πρόκειται για αδέλφια που είχαν ένα από τα πλέον καταξιωμένα και γνωστά για την ποιότητα φαγητού εστιατόρια στην Πάτρα, όμως πριν καιρό «χώρισαν» με αποτέλεσμα οι αδελφός να ανοίγει νέο εστιατόριο με παρόμοιο μενού… σε απόσταση λίγων μέτρων από το πρώτο.

Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στα Δικαστήρια και για οικονομικές διαφορές που έχουν προκύψει μετά το επιχειρηματικό «διαζύγιο»! Ο Εισαγγελέας αργά χθες το βράδυ έδωσε εντολή να κρατηθούν μέχρι το Αυτόφωρο σήμερα οι δύο άνδρες και να αφεθεί ελεύθερη η γυναίκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Αυλαία μετά από τρία χρόνια «έριξε» η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε το κανάλι και το . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βρετανός τουρίστας μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή αφήνοντας την τραυματισμένη σύντροφό του στο δρόμο. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στην Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πυρήνα πολιτισμού» χαρακτήρισε την Έκθεση Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας του σπιράλ ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Θανάσης Τσιβιλής, που ήρθε την Πάτρα προκειμέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα στέλνει στις Αλβανικές Αρχές το υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή την καθαίρεση του Φρέντη Μπελέρη από τη δημαρχία της Χειμάρρας.  Στην ανακοίνωση τονίζεται μετα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία γυναίκα περίπου 70 χρονών εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρή στην θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Πατρών και μονάδα του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα διεκομίσθη στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) την Τετάρτη 3 Ιουλίου ήταν αυτό της ανακύκλωσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα της ενεργοποίησης της Υπηρεσίας Copernicus/Emergency Management Service για τις εκτάσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, οι οποίες εκδηλώθηκαν το Σ
Image
Image

Search