ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύο σεισμοί ταρακούνησαν την Κεφαλονιά

Δύο σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Οι δύο σεισμοί μάλιστα έγιναν μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών.

Η πρώτη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 79 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ληξουρίου, με εστιακό βάθος 8 χιλιόμετρα.

Ο δεύτερος σεισμός ήταν επίσης 3,6 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 4,9 χιλιόμετρα και επίκεντρο 68 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ληξουρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ως αστυνομικός συστήθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας, ο οδηγός που τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου, ενώ τον παρέσυρε με τον αυτοκίνητο του. Το σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ έχει ως εξής: Γριπώδης συνδρομή – ILI (ανεξαρτήτως παθογόνου) Ο αριθμός κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής ανά 1.000 επισκέψεις παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Σο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search