ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη φωτιά και στην Ηλεία - Εκκενώνονται Χανάκια και Αλποχώρι προς τον Πύργο (video)

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σε διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προχώρησε η Αστυνομία, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου από το ύψος της κοινότητας, Χανάκια μέχρι και το ύψος της κοινότητας Δουνέικα, λόγω πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή, Αλποχώρι, όμως λίγο μετά τις 19.30 άνοιξε και πάλι ο δρόμος.

Πρώτη ενημέρωση:

Εντολή εκκένωσης για τις περιοχές Χανάκια και Αλποχώρι Ηλείας λόγω μεγάλης φωτιάς στην περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί συνδρομή από εναέρια μέσα, τα οποία αναμένεται να επιχειρήσουν σε λίγο.

Η φωτιά καίει σε διάσπαρτες εστίες με κάποιες από αυτές να είναι κοντά σε σπίτια.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι τεράστιο, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Έκλεισε η Ε.Ο. Πύργου - Πατρών στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου. Γίνεται εκτροπή των οχημάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=tAqrFB_8RLM&ab_channel=patrisnews

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος μετά τα περιστατικά δηλητηρίασης παιδιών σε κατασκήνωση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επιστολή των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο». . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει: Πέρασε μία εβδομάδα και ο Δήμαρχος Πατρέων δεν έχει ακόμα απαντήσει σε όσα σοβαρά κατήγγειλε ο ΣΟΨΥ με σχετική του ανακοίνωσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» ομόφωνα είπε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στην αποδέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου και της Folli Follie, υπέρ της π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παππάς για την εφαρμογή μέτρων ανακούφισης προς τους πυρόπλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά την εύρεση στρατιωτικού υλικού στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και άνδρες της Π.Υ, αλλά και ασθενο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνάντηση με τον
Image
Image

Search