ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Οπαδική επίθεση σε 17χρονο - Τον χτύπησαν και του πήραν την μπλούζα

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση νόμου περί Αθλητισμού, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης, σε βάρος ενός 17χρονου χθες το βράδυ, στην Πάτρα.

Το θύμα κατήγγειλε στην Ασφάλεια Πατρών, πως ξεκινώντας από την οικία του, κατευθυνόμενος στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Όλγας), προκειμένου να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΕΚ – ΑΡΗΣ», στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Παπαφλέσσα και ενώ ήταν σταματημένος στον ερυθρό σηματοδότη, τον προσέγγισαν τέσσερα άγνωστα άτομα, τα οποία φορούσαν μαύρα ρούχα, νεαρής ηλικίας, τον κύκλωσαν και ο ένας εξ αυτών αρχικά τον ρώτησε «τι ομάδα είσαι;».

Στη συνεχεία, το ίδιο άτομο, του άνοιξε το αμάνικο μπουφάν που φορούσε και του αφαίρεσε την μπλούζα της ΑΕΚ που φορούσε και τον χτύπησε με το χέρι του δυνατά στο πρόσωπο, ενώ άλλος δράστης που στεκόταν πίσω του, τον χτύπησε δύο φορές με τα χέρια του στο πρόσωπο, βρίζοντας τον και αμέσως μετά έφυγαν όλοι μαζί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Ο 23χρονος Γιάννης . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατά κύματα και σε υψηλούς αριθμούς εγκαταλείπουν την Αθήνα οι εκδρομείς  του Πάσχα. Με σύμμαχο τον καλο καιρό, όπως προβλέπεται για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search