ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε τρεις περιοχές

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Τετάρτη σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της χώρας μας.

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου, πολύ υψηλός κίνδυνος προβλέπεται αύριο για τις περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Λακωνίας καθώς και στα Κύθηρα.

• Περιφέρεια Κρήτης (ΠΕ Χανίων)

• Περιφέρεια Αττικής (νήσος Κυθήρων)

• Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Λακωνίας)

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν” Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί στο Σώμα Εθελοντών Πυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
Image
Image

Search