ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Κι άλλος σεισμός τα ξημερώματα, μετά τη διπλή δόνηση

Μετά τους δύο σεισμούς μεγέθους 4,6 και 4,5 Ρίχτερ, που ταρακούνησαν την Κρήτη το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση στο νησί.

Πιο συγκεκριμένα στις 02:50 σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου.

Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίστηκε στα 16,5 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά στις 21:52 το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ με το επίκεντρό της να εντοπίζεται 16 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου (είχε εστιακό βάθος στα 19,6 χιλιόμετρα).

Μάλιστα στις 22:34 ακολούθησε νέος σεισμός 4,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, 30 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου (είχε εστιακό βάθος στα 3,8 χιλιόμετρα).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν” Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία που κατηγορείται ότι διέπραξε στην Αγία Τριάδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, το προηγούμενο καλοκαίρι, εμφανίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη άνδρας για διακεκριμένες κλοπές σε Ιερούς Νάους, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή Εξιχνιάσθηκαν οκτώ κλοπές σε Ιερούς Ναούς στην Αιτωλοακαρνανία, στην Πρέβεζα και στην Ευρυτανία 
Image
Image

Search