ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Oδηγός εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό της

Aναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στην πόλη της Κοζάνης, όταν μια γυναίκα σταμάτησε για τσιγάρα και το ΙΧ της άρχισε να κινείται προς την κατηφόρα.

Η γυναίκα έτρεξε για να το σταματήσει και τελικά τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η γυναίκα σταμάτησε στην οδό Μοναστηρίου για τσιγάρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα. Πιθανότατα είτε η οδηγός ξέχασε να «βάλει» χειρόφρενο, είτε το χειρόφρενο έπαθε κάποια εμπλοκή.

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οδηγός επιχείρησε να σταματήσει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από κάτω, ανάμεσα στο δικό της όχημα και σε ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που την απεγκλώβισε, ενώ στη συνέχεια η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Τροχαία Κοζάνης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» είναι ο τίτλος της  σπονδυλωτής κωμωδίας που  παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ την ΔΕΥΤΕΡΑ 1η Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με τίτλο: «Στους δύο τρίτους …χωρεί!», με τη θεατρική σκηνή του Σταύρου Νικολαΐδη. Πρόκειται για μια κωμωδί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση Σειρήνων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων,
Image
Image

Search