ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Με τραύματα σε κεφάλι και χέρι ο 7χρονος από την επίθεση του σκύλου

Τραύματα στο κεφάλι έχει το 7χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση σκύλου στις Σέρρες και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. 

Άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 7χρονου παιδιού, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από την επίθεση του σκύλου, περιγράφει στο newsit.gr, τί ακριβώς συνέβη. 

«Το παιδί είναι ευτυχώς καλά μετά από την περιπέτεια που είχε. Είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι», λέει στο newsit.gr και συνεχίζει: «Έπαιζε με άλλα παιδιά εκείνη την ώρα, με τα ποδήλατά τους. Και έφυγε το σκυλί γιατί ήταν ανοιχτή η πόρτα της αυλής».

«Ευτυχώς μία γειτόνισσα άκουσε τις φωνές και βγήκε μαζί με την ιδιοκτήτρια του σκυλιού και έσωσαν το παιδί. Το πήραν αγκαλιά και το πήγαν στο νοσοκομείο», συμπληρώνει

«Ο σκύλος το δάγκωσε στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι. Όμως ευτυχώς είναι καλύτερα. Τρομοκρατήθηκε φυσικά αλλά είναι καλά. Λίγο ακόμα και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα», καταλήγει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε» είναι ο τίτλος της  σπονδυλωτής κωμωδίας που  παρουσιάζει στις 9.30 το βράδυ την ΔΕΥΤΕΡΑ 1η Ιουλίου στα Παλαιά Σφαγεία για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τέσσερις θεατρικές παραστάσεις με τίτλο: «Στους δύο τρίτους …χωρεί!», με τη θεατρική σκηνή του Σταύρου Νικολαΐδη. Πρόκειται για μια κωμωδί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιάλειας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιάλειας συμμετείχε σε κοινή δράση ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι: την Τρίτη (2-7-2024) και κατά τις ώρες 08:30 – 14:00, στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση Σειρήνων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων,
Image
Image

Search