ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ νότια της Παλαιόχωρας

Σεισμός μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, σε θαλάσσια περιοχή νότια των Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού καταγράφηκε 27 χλμ. νότια, νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας.
Οσον αφορά το εστιακό βάθος, αυτό μετρήθηκε στα 5,6 χλμ.
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (20/6) , ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) στο φαράγγι Διαβολογέφυρο Τροιζήνας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών.Σύμφωνα με το saronicmagazine . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ψυχραιμία έσωσε το 42χρονο αστυνομικό στην επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Προέδρου του Αρείου Πάγου τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/06/2024). Ο 42χρονος αστυνομικός υπέστη ε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξελίξεις σημειώνονται στο ζήτημα της μεγάλης φωτιάς στην Ύδρας, με φόντο τα ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών και τις αντιδράσεις γιατί επετράπη στους επιβαίνοντες του σκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει ο υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) και για τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας σήμερα Παρασκευή. Δείτε αναλυτικά:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Από τις 27/06/2024 έως τις  05/07/2024  θα έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο 9ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΠΑΤΡΑΣ,  μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της βουλευτού Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου, αναφέρονται τα εξής: Τελικά κέρδισε ο εργολάβος και ας μην είναι έτοιμες οι συμβάσεις του προσωπικού που θα αναλάβει τ
Image
Image

Search