ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός τα ξημερώματα δυτικά της Κέρκυρας - Αισθητός στο νησί

Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:29, σε υποθαλάσσια περιοχή του Ιονίου Πελάγους, κοντά στις δυτικές ακτές της Κέρκυρας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10 χλμ.

 

Σύμφωνα με τη αυτόματη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,8 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 10 χλμ. και επίκεντρο τα 24 χλμ. νότια – νοτιοδυτικά των Οθωνών.

https://www.in.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η σύλληψη γνωστού δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία, καθώς φέρεται να έχει χτυπήσει τη σύζυγό του.  Με αφορμή το περιστατικό αυτό, στελέχη του υπουργείου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μάχες σώμα με σώμα συνέθεσαν ένα σκηνικό πολέμου λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Αγγλίας - Σερβίας. Η Αγγλία κοντράρεται με τη Σερβία στο Γκελζενκίρχεν στην πρεμιέρα του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 55χρονου από την Αλβανία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θέρμης,  το μεσημέρι του Σαββάτου για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά ενδοοικογενειακή β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
Image
Image

Search