ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή με την 17χρονη που έπεσε από γέφυρα - Εξετάζουν αυτοκτονία οι Αρχές

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές για την κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα της Σταλίδας στην Κρήτη.

Το κορίτσι πήγαινε Γ' Λυκείου κι ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια, σύμφωνα με το cretalive.gr. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από μεγάλο ύψος κι έχασε τη ζωή του.

 Αρχικά θεωρήθηκε πως επρόκειτο για τουρίστρια που σταμάτησε να βγάλει φωτογραφίες και έπεσε σε γκρεμό.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό της. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα Ιστορία, και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι εάν συνέβη κάτι που την αναστάτωσε ή τη στενοχώρησε.

Σε σοκ είναι η οικογένειά της, οι συμμαθητές της, οι καθηγητές της καθώς και όσοι την γνώριζαν ενώ σύμφωνα με το cretalive.gr, κλήθηκε για κατάθεση κι ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούσε το κορίτσι.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Μάχες σώμα με σώμα συνέθεσαν ένα σκηνικό πολέμου λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Αγγλίας - Σερβίας. Η Αγγλία κοντράρεται με τη Σερβία στο Γκελζενκίρχεν στην πρεμιέρα του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 55χρονου από την Αλβανία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θέρμης,  το μεσημέρι του Σαββάτου για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά ενδοοικογενειακή β . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία του Κόρφου Κορινθίας, σύμφωνα με το Korinthostv.gr. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής: Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή  χρειάζεται μέσα μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς. Η σιδηροδρομική γραμμή Αθήν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας ( ΣΑΝΑ ) διενεργεί εκλογές για την ανάδειξη νέουΔΣ και οργάνων.Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19/06/2024 στο ΤΕΕ/ΤΔΕ ( Τεχνικό ΕπιμελητήριοΕλλάδας ,Τμήμα Δυτ. Ε
Image
Image

Search