ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονου

Δύο ανήλικοι, 13 και 15 ετών, καταγγέλθηκαν από 11χρονο, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ότι ασκούσαν βία εναντίον του και τον παρενοχλούσαν σεξουαλικά, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας με κινητό τηλέφωνο τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εξύβρισης, σωματικής βλάβης, απειλής, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων.

Με εντολή του εισαγγελέα Πολυγύρου οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται για τις καταγγελλόμενες πράξεις που αφορούν το χρονικό διάστημα από τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο 44χρονος που είχε προσαχθεί για την δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Στοιχείο – κλειδί που οδήγησε τους αστυνομικούς στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ήτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθησαν 4 άτομα, τα οποία δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις διακίνησης και εμπορίου υγρών καυσίμων, καθώς όπως δι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά απαγορευμένα αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις φυλακές Ιωαννίνων μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Ειδικότερα, σε κοινόχρησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντώνης Ρέμος αρνείται κάθε κατηγορία περί φοροδιαφυγής και περνά στην αντεπίθεση. Μάλιστα ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έφερε στο φως της δημοσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έκκληση από το νοσοκομείο Λευκάδας σε επαγγελματίες του τουρισμού ώστε να βρεθεί που διαμένει η ασθενής που βρέθηκε χθες αναίσθητη στην παραλία των Εγκρεμνών. Η γυναίκα είναι περίπου 50 με 55 ετών εί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Το ΘΠΚ Μέριμνα, παρότι επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στον τομέα της της πρόνοιας και της φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση, συνεχίζει να αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια
Image
Image

Search