ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα την Τετάρτη (26/6) κοντά στον Δρυμό του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30το απόγευμα, συζητά το βιβλίο «Φελιτσιτά» της Μάρως Δούκα που κυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Πατάκη. Είναι η τε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα από μία ομιλία που έκανε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University  στην Κωνσταντινούπολη και η οποία ήταν γεμάτη συμβολισμούς ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του στ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς την επίθεση κατά του αστυνομικού φρουρού μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ στην επιχείρηση που διατηρούσε το ηλεκτρονικό κατάστημα επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δ
Image
Image

Search