ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Oδηγός εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό της

Aναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην πόλη της Κοζάνης, όταν μια γυναίκα σταμάτησε για τσιγάρα και το ΙΧ της άρχισε να κινείται προς την κατηφόρα.

Η γυναίκα έτρεξε για να το σταματήσει και τελικά τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η γυναίκα σταμάτησε στην οδό Μοναστηρίου για τσιγάρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα. Πιθανότατα είτε η οδηγός ξέχασε να «βάλει» χειρόφρενο, είτε το χειρόφρενο έπαθε κάποια εμπλοκή.

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οδηγός επιχείρησε να σταματήσει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από κάτω, ανάμεσα στο δικό της όχημα και σε ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που την απεγκλώβισε, ενώ στη συνέχεια η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Τροχαία Κοζάνης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε μια χώρα δυνατότητων και εκκρεμοτήτων. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να λύνουμε θέματα. Όλη η συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται για το πώς θα γίνει καλύτερα η δο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, θα παρουσιάσει στις 5 Ιουλίου 2024 κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνονται σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αφορά τις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 86  κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search