ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Άνω Γραμματικό Έδεσσας

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση, στο Άνω Γραμματικό στην Έδεσσα Πέλλας.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από την 2η και 8η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. , 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σήμερα, 2 Ιουλίου.Εκείνη και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Π.Υ Ηρακλείου για την κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (1/7) στην περιοχή Γεράκι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη νεοϊδρυθείσα θέση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκλέχτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Η εκλογή έγινε στα γραφεία της Ε
Image
Image

Search