ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα: Προφυλακιστέες η διευθύντρια και η διεκπεραιώτρια

Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους η 50χρονη διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας και η 56χρονη διεκπεραιώτρια για την υπόθεση της σπείρας των εκβιαστών εφοριακών που δραστηριοποιούνταν σε διευκολύνσεις, πράξεις ή παραλείψεις διαδικασιών, εφοριακής αρμοδιότητας, καθώς και σε εκβιάσεις επιχειρηματιών, προκειμένου να λαμβάνουν χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με το evima.gr, η προϊσταμένη της εφορίας που περιγράφεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς: «πριν ακόμα λάβω τη θέση μου ως προϊσταμένη στη ΔΟΥ  Χαλκίδας το Σεπτέμβριο 2023, γνώριζα ότι υπήρχαν υπάλληλοι που λάμβαναν παράνομα χρηματικά ποσά για την παροχή φορολογικών «διευκολύνσεων» σε εταιρείες. Όταν ανέλαβα τη θέση της Προϊσταμένης, με προσέγγισαν η …. (ανέφερε το όνομα της 67χρονης υπαλλήλου) και η … (ανέφερε το όνομα της 56χρονης διεκπεραιώτριας ), αναφέροντας ότι με τον τρόπο που ενεργούν τόσα χρόνια, όλοι είναι ικανοποιημένοι και θα μπορούσα να έχω και εγώ έξτρα εισόδημα ως βοήθημα για τις δικές μου ανάγκες, πείθοντάς με να συμμετέχω ως Προϊσταμένη στις παράνομες ενέργειες».

Στο μεταξύ αποκαλυπτικές συνομιλίες, και ένα σημειωματάριο, που ανήκει στην προϊσταμένη της ΔΟΥ, και το οποίο περιέχει ονόματα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά, καταμαρτυρούν τη δράση του κυκλώματος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Έξι ολόκληρους μήνες εργάζονται οι Έλληνες για να πληρώσουν τους φόρους και τις εισφορές της χρονιάς, παρά τη μικρή βελτίωση που καταγράφηκε αναφορικά με τον απαιτούμενο χρόνο εκπλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τον δρόμο της επιστροφής στην Αυστραλία είναι πλέον ελεύθερος να πάρει ο Τζούλιαν Ασάνζ, αφού δικαστήριο στη νήσο Σαϊπάν επικύρωσε τη συμφωνία του ιδρυτή του WikiLeaks με την αμερι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια γυναίκα από το Τέξας κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να πνίξει ένα τρίχονο κοριτσάκι, παλαιστινοαμερικανικής καταγωγής και μουσουλμανικού θρησκεύματος και η αστυνομία ανέφερε ό . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα» απαντούν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη στον Χάρη Δούκα, μετά την πρόταση του δημάρχου Αθηναίων να στηθούν κάλπες για νέα ηγεσία σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ. Η μητέρα του άτυχου χειριστή μιλώντας στο Star λέει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 38 °C σημειώθηκαν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά την Τρίτη 25/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στα Προσφυγικά Πάτρας με 39,3 °C. Σύμφωνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη λήξη του φετινού εργαστηρίου του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων με θέμα, «Αστικοί Λαχανόκηποι»,  τιμητικοί καλεσμένοι ήταν το ΚΑΔΠ ΜΕΑ - ΚΟΜΑΙΘΩ, όπου τα παιδιά σε ρόλο… γεωπόνου συγκό
Image
Image

Search