ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επεσαν με Ι.Χ. στην είσοδο εταιρείας ταχυμεταφορών και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

Διάρρηξη σε εταιρεία ταχυμεταφορών σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Κουρτίδου στα Πατήσια.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν εταιρεία ταχυμεταφορών, αφού έπεσαν πάνω στην τζαμαρία με αυτοκίνητο και στη συνέχεια άρπαξαν χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω το όχημα.

https://www.kathimerini.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Μάχες σώμα με σώμα συνέθεσαν ένα σκηνικό πολέμου λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Αγγλίας - Σερβίας. Η Αγγλία κοντράρεται με τη Σερβία στο Γκελζενκίρχεν στην πρεμιέρα του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη ενός 55χρονου από την Αλβανία προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Θέρμης,  το μεσημέρι του Σαββάτου για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά ενδοοικογενειακή β . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην παραλία του Κόρφου Κορινθίας, σύμφωνα με το Korinthostv.gr. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής: Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή  χρειάζεται μέσα μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς. Η σιδηροδρομική γραμμή Αθήν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας ( ΣΑΝΑ ) διενεργεί εκλογές για την ανάδειξη νέουΔΣ και οργάνων.Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19/06/2024 στο ΤΕΕ/ΤΔΕ ( Τεχνικό ΕπιμελητήριοΕλλάδας ,Τμήμα Δυτ. Ε
Image
Image

Search