ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Πελετίδη με εκπροσώπους του Μουσικού Σχολείου για το κτιριολογικό πρόγραμμα

Χθες (29/4), πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και της Αντιδημάρχου Παιδείας & Αυτεπιστασίας, Κατερίνας Σίμου, με εκπροσώπους του Μουσικού Σχολείου Πατρών.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, στο πλαίσιο της δημιουργίας στο κτιριακό συγκρότημα «Λαδόπουλου», χώρων Διοικητηρίου, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης, όπου θα περιλαμβάνεται και το Μουσικό Σχολείο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το κτιριολογικό πρόγραμμα του Σχολείου και ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε ο Δήμος να συμβάλλει από την πλευρά του στο να δοθούν λύσεις.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Χρήστος Κόντης γ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2024, σε περιοχή της Αττικής, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search