Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άνοδος της θερμοκρασίας καταγράφηκε στη χώρα τη Δευτέρα 08/07, ξεπερνώντας κατά τόπους τους 40 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος Ρομά πατάει γκάζι και σέρνει με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο του βενζινάδικου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να φύγει για να μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, παρευρέθηκε στα σεμινάρια εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Π.Ε. Αχαΐας σε θέματα πρώτων βοηθειών, με χρήση απινιδωτή, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκαλεί στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της Βάσως Οικονόμου. Ήταν σύζυγος του Δημήτρη Καλούδα. Η κηδεία της θα γίνει Τρίτη στις 11:00, στον Άγιο Διονύσιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, μι
Image
Image

Search