ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τα παράπονα πολλών συνδημοτών για πλημμελή εξυπηρέτηση από το υπεραστικό ΚΤΕΛ, στη διάρκεια της καραντίνας,  μετέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προς τον πρόεδρο του Υπεραστικού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Σύλληψη αλλοδαπού που αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης          Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας ένας αλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση έξω από την 6η ΥΠΕ πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας εργατικά σωματεία της Πάτρας. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Πατρεών. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και όμως δεν είναι fake news! Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα καταψήφισε τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών!», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τα παράπονα πολλών συνδημοτών για πλημμελή εξυπηρέτηση από το υπεραστικό ΚΤΕΛ, στη διάρκεια της καραντίνας,  μετέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς προς τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Σύλληψη αλλοδαπού που αναζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης          Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας ένας αλλοδαπός άνδρας, διότ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση έξω από την 6η ΥΠΕ πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας εργατικά σωματεία της Πάτρας. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Πατρεών.
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search