ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας: Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε στο Μεσολόγγι

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε στο Μεσολόγγι μετά από σύγκρουση με ιχ.

Ο δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νεκρός κατέληξε ένας 30χρονος στο Λασίθι Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης (3/7), μετά από μπαλωθιές που φέρεται να έριξε ο κουνιάδος του. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη δι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο πλαίσιο της νίκης της Εθνικής Ανδρών επί της Δομινικανής Δημοκρατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ. Ο θρύλο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Εθνική Ανδρών επικράτησε της Δομινικανής Δημοκρατίας στο πλαίσιο του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ και ο Νίκος Γκάλης μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα στην κάμερα της NOVA. Ο θρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που πρέπει να κάνει η Εθνική για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες έγινε το βράδυ της Τετάρτης (3/7) στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το αυτοκίνητο στην σιδηροδρομική γραμμή. Το συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγυιάς, κάτω από το Στάδιο της Παναχαϊκής το απόγευμα της Τετάρτης και ευτυχώς ο οδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στη Ζάκυνθο, δίνει ο ιερέας της εκκλησίας όπου έγινε το πανηγύρι το βράδυ της Κυριακής. Η φωτιά στο νησί ξέσπασε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πανηγύρι τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:Με θυμό και αγανάκτηση ενημερώνουμεγια άλλη μια φορά την κοινότητα ότι οιεργαζόμενοι για πολλά χρόνια στ
Image
Image

Search