Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παπανδρέου - Κατρίνης για τις πυρκαγιές σε Αχαΐα - Ηλεία: Να επιταχυνθεί η διαδικασία χορήγησης αποζημιώσεων για όλους, χωρίς περιττή γραφειοκρατία

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου και Μιχάλη Κατρίνη για τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αχαϊα - Ηλεία.

‘’Η Αχαΐα και η Ηλεία δοκιμάστηκαν, για μία ακόμα φορά, από καταστροφικές πυρκαγιές.

Η δοκιμασία αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη πλέον, με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι ορατές, με την κλιματική αλλαγή να παράγει επώδυνα αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση, έμπρακτα και ουσιαστικά, οφείλει να σταθεί δίπλα στους πολίτες που είδαν να καταστρέφεται η περιουσία τους, οι σταβλικές εγκαταστάσεις, οι κόποι μιας ζωής.

Να επιταχυνθεί η διαδικασία χορήγησης αποζημιώσεων για όλους, χωρίς περιττή γραφειοκρατία.

Πέρα από το αυτονόητο, ότι θα πρέπει άμεσα να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι δήμοι Πύργου, Ήλιδας και Ερυμάνθου, θα πρέπει να υπάρξει και έκτακτη οικονομική ενίσχυσή τους από την κεντρική κυβέρνηση.

Οι επισημάνσεις αυτές είναι αναγκαίες και επιβεβλημένες, αφού τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στη διαχείριση και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών δεν είναι θετικά.

Το σχέδιο ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών  της Ηλείας που είχε εξαγγείλει ο κ. Μητσοτάκης το 2021 έμεινε στα λόγια και αγνοείται η τύχη του.

Καιρός να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, απέστειλε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ζητώντας «μόνιμες προσλήψεις και άμεση επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν” Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί στο Σώμα Εθελοντών Πυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
Image
Image

Search