Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενημερωτική ημερίδα για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

O Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Νοτιοδυτικής Ελλάδας διοργανώνει στην Πάτρα ημερίδα με τίτλο «Σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού», την  Τετάρτη 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο MYWAY HOTEL AND EVENTS, αίθουσα εκδηλώσεων  με προσκεκλημένο το κ.Κωνσταντίνο Κατσανέβα από την Career Gate. 

Προσκαλούμε μαθητές, γονείς, καθηγητές και κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για τη διαδικασία συμπλήρωσης  μηχανογραφικού.

Θα πραγματοποιήσουμε μία παρουσίαση στην οποία θα μιλήσουμε για το εκπαιδευτικό σύστημα, την ελάχιστη βάση εισαγωγής, τον υπολογισμό μορίων, την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τις διαθέσιμες σχολές ανά πεδίο καθώς και για τα επαγγέλματα του μέλλοντος και τα σύγχρονα εργασιακά δεδομένα.

Παράλληλα θα αναφερθούμε στη μεθοδολογία σωστής συμπλήρωσης μηχανογραφικού δίνοντας χρήσιμες συμβουλές που θα βοηθήσουν κάθε μαθητή, αφού κάνει την επιλογή των κατάλληλων σχολών, να τις βάλει σε σειρά προτίμησης.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί η δυνατότητα να λύσουμε τις απορίες των παρευρισκόμενων.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 26 IOYNIOY και ώρα 18:00 στο Ξενοδοχείο MYWAY HOTEL AND EVENTS, αίθουσα εκδηλώσεων.


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, απέστειλε ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ζητώντας «μόνιμες προσλήψεις και άμεση επι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν στα Ψηλά Αλώνια και τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα “σφραγίστηκαν” Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, μετά την παρέλευση της προθεσμίας που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Ιουλίου, στον Αύλειο χώρο τουΘεάτρου ROYAL, στις 9.30 το βράδυ, η συναυλία του ΩΔΕΙΟΥ της«ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό βάρδο- δημιουργό,ΒΑ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της ΠΕΔ.ΔΕ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 2000€ στην μνήμη του τέως Δημάρχου Δ. Γκοτσούλια που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Το ποσό θα δοθεί στο Σώμα Εθελοντών Πυ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoastΤο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά από προσπάθεια ετών και μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία EUNICoast, ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερα αδέλφια από το Αίγιο κατέληξαν στις Αστυνομικές υπηρεσίες και αναμένεται να οδηγηθούν και στις δικαστικές αίθουσες για καταγγελόμενη ενδοοικογενειακή Βία που φέρεται να άσκησε ο ένας, προς τ
Image
Image

Search