ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε τρεις περιοχές

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Τετάρτη σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της χώρας μας.

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου, πολύ υψηλός κίνδυνος προβλέπεται αύριο για τις περιφερειακές Ενότητες Χανίων, Λακωνίας καθώς και στα Κύθηρα.

• Περιφέρεια Κρήτης (ΠΕ Χανίων)

• Περιφέρεια Αττικής (νήσος Κυθήρων)

• Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Λακωνίας)

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επανεξελέγη ομόφωνα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης στη θέση του Αντιπροέδρου  της  Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Επ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται 57χρονη γυναίκα από το Κάτω Σαμικό, που τραυματίστηκε όταν ο πρώην σύντροφός της την έσπρωξε και έπεσε από μπαλκόνι από ύψος τριών μέτρων, σε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της δημοσκόπησης (η οποία διενεργήθηκε πριν από τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων της κυρίας Νάντιας Γιαννακοπούλου και του κ. Γιάννη Κανελλάκη) οι π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαδικασίες εξπρές μέσω ψηφιοποίησης της έκδοσης άδειας γάμου, βάπτισης, λύσης διαζυγίου επεξεργάζεται το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τις… ευλογίες μάλιστα της Εκκλησίας, η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, για το «409»  πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Με αφορμή τα δημοσιεύματα για πιθανή αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτιρίου του «409» Στρατιωτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΚΕΔΗΠ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ:   Με μεγάλη λύπη η καρναβαλική κοινότητα χαιρετά έναν άνθρωπο απόλυτα συνδεδεμένο με το πνεύμα και τη ζωή του Πατρινού Καρναβα
Image
Image

Search