ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tραγωδία: 68χρονη πέθανε την ώρα που έτρωγε σε εστιατόριο

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έτρωγε με μια φίλη της και έχασε τις αισθήσεις της.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στον Άναυρο. Η 68χρονη ενημέρωσε την φίλη της ότι δεν ένιωθε καλά και στον χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Στο μεταξύ, το προσωπικό του καταστήματος και πελάτες βοήθησαν την γυναίκα, που μέχρι εκείνη την ώρα στεκόταν στα πόδια της, να φτάσει ως την είσοδο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμονής η 68χρονη κατέρρευσε και έχασε εντελώς τις αισθήσεις της.

Ακολούθησε αγωνιώδης προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από άτομα που γνώριζαν και για δευτερόλεπτα φάνηκε πως επανακτά την επαφή με το περιβάλλον. Μετά από λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και η γυναίκα παραλήφθηκε με φορείο από το πλήρωμα, που την μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της, που προφανώς την πρόδωσε σε μια βραδιά χαλάρωσης δίπλα στο κύμα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια από τις κρισιμότερες ημέρες για την ιστορία του ΠΑΣΟΚ είναι η σημερινή καθώς συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προκειμένου να ανοίξουν όλοι οι πρωταγωνιστές τα χαρτι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού κακοποίησης του 15χρονου από τον ίδιο του τον πατέρα, την ίδια ώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες τόσο για το αρχικό αυτοκίνητο που παρέσυρε τη 17χρονη στη  λεωφόρο Αθηνών, όσο και για όσους πέρασαν και δεν σταμάτησαν διεξάγει η αστυνομία, με αποτέλεσμα η κοπέλα να μείν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική, καθώς και σήμερα Κυριακή (30.06.2024) θα είναι δύσκολες οι συνθήκες με τον κίνδυνο πυρκαγιάς να παραμένει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην υψηλή ζώνη κινδύνου για πυρκαγιά για σήμερα Κυριακή η Αχαΐα. Σύμφωνα με το χάρτη στην επικίδυνη ζώνη βρίσκεται τόσο η Ηλεία οσο και η Αιτωλοακαρνανία.   Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας πρωτοπόρος του εθελοντικού κινήματος της περιοχής μας και ιδιαίτερα του τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής της γειτονικής μας Εθελοντικής Ομάδας "Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Mια ολοκληρωμένη μελέτη για την διάσωση του περίφημου «ναυαγίου» στη Ζάκυνθο παρουσίασε χθες ομάδα εργασίας του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον καθηγητή Δημήτρη Καλιαμπάκο. Στην εκδή
Image
Image

Search