ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 16χρονος για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην Κηφισιά

Ένας 16χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή της Κηφισιάς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος, από κοινού με συνεργό του, προσέγγισαν δύο ανήλικους και με την απειλή κατσαβιδιού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος, αφού παράλληλα ενημέρωσε το Κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης, ακινητοποίησε τον 16χρονο δράστη και μαζί με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, τον οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο. Η είδηση προκ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει το ρεπορτάζ σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον π . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30το απόγευμα, συζητά το βιβλίο «Φελιτσιτά» της Μάρως Δούκα που κυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Πατάκη. Είναι η τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Το μεγάλο ταξίδι της Ραλλού» στην Κάτω Αχαΐα στον Πολυχώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές της παιδικής π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
Image
Image

Search