ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμένι: Θαλάσσια χελώνα επιτέθηκε σε λουόμενη

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια ενώ η χελώνα την τραβούσε στο βυθό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα ανέφερε πως ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, σε κοντινή απόσταση από την ακτή, δέχθηκε από πίσω το δάγκωμα του ζώου, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να αρχίσει να καλεί σε βοήθεια.

Τρεις άνδρες άκουσαν τις φωνές της στην ακτή και άμεσα έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας, που την τραβούσε στον βυθό.

Πινακίδα ενημερώνει τους λουόμενους στην συγκεκριμένη παραλία για την ύπαρξη χελωνών, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τα ζώα και όχι ότι κινδυνεύουν από αυτά.

Στο κέντρο υγείας ενημερώθηκε ότι από το 2019 σημειώθηκαν περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Σλοβακίας με τη Ρουμανία στη Φρανκφούρτη, το οποίο βόλεψε και τους δύο σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο άλλο ματς. Οι Σλοβάκοι πήραν κεφ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η σύγκρουση στην Στουτγκάρδη δεν βρήκε νικήτρια καθώς έμεινε στο 0-0, όμως είχε μία ομάδα να χαμογελάει και μία να κλαίει. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το Βέλγιο, αφού στην τετραπλή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 35χρονου Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού και ο τραυματισμός με μαχαίρι του 45χρονου Κοσοβάρου συγκρατούμενου του. Δράστης είναι ένας ι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνει για πρώτη φορά τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «UPatras Stars» με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών των φοιτητών του. Ο διαγωνισμός,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες απο τεχνικούς πραγματογνώμονες, για τα αίτια το τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε εργοτάξιο παραγωγής ασφαλτομίγματος στην περιοχή Λ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπέρασε τους 39 °C η θερμοκρασία στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά την Τετάρτη 26/06/2024, με την υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στη Σκάλα Μεσσηνίας με 40,9 °C. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτ
Image
Image

Search