ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθιώτιδα: Προφυλακιστέος 29χρονος για πυρκαγιές από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στον Δομοκό

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, 29χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη στις 13 Ιουνίου 2024 για πυρκαγιές από πρόθεση, σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στην περιοχή Πετρωτό του Δήμου Δομοκού.

Ο 29χρονος συνελήφθη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από πρόθεση στην περιοχή Πετρωτό του Δήμου Δομοκού, σε αγροτική έκταση, στις 13 Ιουνίου 2024.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασής του μετά τη σύλληψή του ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 8 Αυγούστου 2022 σε δασική έκταση, στην ίδια περιοχή, από την οποία κάηκαν δυόμιση χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30το απόγευμα, συζητά το βιβλίο «Φελιτσιτά» της Μάρως Δούκα που κυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Πατάκη. Είναι η τε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα από μία ομιλία που έκανε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University  στην Κωνσταντινούπολη και η οποία ήταν γεμάτη συμβολισμούς ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του στ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομοκρατική ενέργεια χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς την επίθεση κατά του αστυνομικού φρουρού μπροστά από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ στην επιχείρηση που διατηρούσε το ηλεκτρονικό κατάστημα επέβαλε η Γενική Διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δ
Image
Image

Search