ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι 6ου ορόφου

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/6) στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της πέφτοντας από μπαλκόνι 6ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί στην περιοχή του Βαρδάρη στο κέντρο της πόλης, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 70χρονη γυναίκα έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έφτασε η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική η οποία συνέδραμε με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο. Η είδηση προκ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει το ρεπορτάζ σημερινής τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο ανέφερε ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αλκοτέστ στον π . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λογοτεχνίας στο Πολύεδρο, την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 7:30το απόγευμα, συζητά το βιβλίο «Φελιτσιτά» της Μάρως Δούκα που κυκλοφορείαπό τις εκδόσεις Πατάκη. Είναι η τε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσα από μία ομιλία που έκανε στην τελετή αποφοίτησης του Koc University  στην Κωνσταντινούπολη και η οποία ήταν γεμάτη συμβολισμούς ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να δώσει το δικό του στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίµα συγκίνησης κηδεύτηκε χθες η Κατίνα Χριστοπούλου,σύζυγος του αείµνηστου Νίκου Χριστόπουλου, ιδιοκτήτη τουθρυλικού νυχτερινού κέντρου της Πάτρας «Ελιζέ», η οποία έφυγεαπό τη ζωή σε ηλικία 75 ετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

'Εφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ένας από τους πιο γνωστούς και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, ο Μαθηματικός Στέλιος Ζαμπέτης. Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πατρών με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δ
Image
Image

Search