ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με 47χρονο που βρέθηκε πνιγμένος με βαρίδι στο λαιμό...

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον εντοπισμό και ανάσυρση 47χρονου ημεδαπού άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του και με βαρίδι δεμένο στο λαιμό του, στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας Μαραθώνα. Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειώνεται ότι ο 47χρονος αναζητούνταν από τις πρωινές ώρες την 29/06/24, όταν εντοπίστηκε το ΕΙΧ ιδιοκτησίας του, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα, μπροστά στην προβλήτα του λιμανιού. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, συνολικά -7- άτομα, για την –κατά περίπτωση- εμπλοκή τους σε δύο διαφορετικές υποθέσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasm . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «καστροπολιτεία» της Αχαΐα Κλάους θα μετατραπεί το βράδυ τηςΠαρασκευής 5 Ιουλίου σε σημείο αναφοράς για να απολαύσει το κοινότης Πάτρας ένας μοναδικό μουσικό ταξίδι.«Ηθικοί και φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, αναφέρονται τα εξής: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας, βάζει σε εφαρμογή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

To Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το Εργαστήριο Βιογραφικής Μάθησηςκαι Μετασχηματιστικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο και της τελικής συνάντησης τουέργου Erasmus+ με τίτλο TALE –«
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Κριμπάς. Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας που είχαν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Άφησε την τελευταία του
Image
Image

Search