ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα την Τετάρτη (26/6) κοντά στον Δρυμό του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Επιχείρησαν 20 πυροσβέστες, 8 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καζάκος ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σχετικά με τη φωτιά που προκλήθηκε από βεγγαλικά στο πευκοδάσος της Ύδρας, απαντά πως δεν έχει κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 2/7 Υψηλός κίνδυνος σε: Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ηράκλειο, Λασίθι, Δωδεκάνησα, Σάμο & Ικαρία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά & Ιθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου έως και  το Σάββατο, 31 Αυγούστου.  Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημιουργία 19 Παιδικών Χαρών με πρόσβαση και για Άτομα με Αναπηρία, και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπεύθυνο υλοποίησης της Πράξης τον αρμόδιο Αντιπ
Image
Image

Search