ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Oδηγός εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό της

Aναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην πόλη της Κοζάνης, όταν μια γυναίκα σταμάτησε για τσιγάρα και το ΙΧ της άρχισε να κινείται προς την κατηφόρα.

Η γυναίκα έτρεξε για να το σταματήσει και τελικά τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η γυναίκα σταμάτησε στην οδό Μοναστηρίου για τσιγάρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα. Πιθανότατα είτε η οδηγός ξέχασε να «βάλει» χειρόφρενο, είτε το χειρόφρενο έπαθε κάποια εμπλοκή.

Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οδηγός επιχείρησε να σταματήσει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από κάτω, ανάμεσα στο δικό της όχημα και σε ακόμη ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που την απεγκλώβισε, ενώ στη συνέχεια η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνά η Τροχαία Κοζάνης.

Follow Us

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

OXYGEN FM

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μια ανάσα απέχουν οι θερινές εκπτώσεις με τους καταναλωτές να είναι έτοιμοι για συμφέρουσες αγορές και τα καταστήματα διατεθειμένα να προσφέρουν χιλιάδες προϊόντα σε πολύ δελεαστικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλατάνι έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ ρομά και έχουν ειδοποιηθεί αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με νεό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Mια γυναίκα ξεψύχησε σε πισίνα μπροστά στα δύο μικρά παιδιά της στη Θεσσαλονίκη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων του θεραπευτικού κέντρου “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, αναφέρονται τα εξής: Οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, μετά τις τετράωρες στάσεις εργασίας που πραγματοποίησαν την περίοδο 11/
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Πλατάνι έξω από την Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ ρομά και έχουν ειδοποιηθεί αστυνομία και ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 80 ετών, του γνωστού πατρινού Μάκη Γιαννακόπουλου, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος. Ο εκλιπών τη δεκαετία του ’90 άνοιξε το πρώτο κ
Image
Image

Search