ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Άνω Γραμματικό Έδεσσας

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση, στο Άνω Γραμματικό στην Έδεσσα Πέλλας.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από την 2η και 8η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. , 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤΡόPolice», της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, θα παρουσιάσει στις 5 Ιουλίου 2024 κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες διατυπώνονται σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρή . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αφορά τις περιοχές της Αττικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 86  κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών βροχοπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ως αστυνομικός συστήθηκε στον τέως δήμαρχο Ραφήνας, ο οδηγός που τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου, ενώ τον παρέσυρε με τον αυτοκίνητο του. Το σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24%, ζητώντα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανή εξετράπη της πορείας της στην Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του nafpaktianews.gr ο αναβάτης τραυματίστηκε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό της Γέφυρας καθώς και
Image
Image

Search