ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μία νεκρή και τρεις νεαρές γυναίκες τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Μία γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία έχασε τη ζωή της και τρεις συμπατριώτισσές της τραυματίστηκαν σε τριπλή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτων που σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του κόμβου Νησελίου Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρή είναι μία 29χρονη η οποία επέβαινε στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα με οδηγό μία 25χρονη και δύο ακόμη 24χρονες συνεπιβάτισσες. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι δύο 24χρονες διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Η 25χρονη οδηγός του ίδιου οχήματος φέρει ελαφρά τραύματα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Όσον αφορά τους οδηγούς των δύο άλλων οχημάτων - κατά τις ίδιες πηγές - ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών έκλεισε το ρεύμα του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη. Οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τουρκία πήρε το τελευταίο "εισιτήριο" για τα προημιτελικά του Euro 2024. Η ομάδα του Μοντέλα επικράτησε 2-1 της Αυστρίας και πλέον περιμένει την Ολλανδία στις οκτώ καλύτερες ομάδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέχρι και πάρτι γενεθλίων είχε στήσει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Σταυρακίου Ιωαννίνων η εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών, κινη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα (28 χρόνων, 1.91 μέτρα), ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Στην κίνηση αυτή αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεωρείται – και όχι κατ’ υπερβολή – ένας από τους πιο ταλαντούχους 16χρονους του πλανήτη. Δείγματα γραφής και προόδου συνεχή για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Όχι μόνο ως στέλεχος των φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου. Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: "Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης, που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη βίαιο επεισόδιο διαδραματίστηκε, αυτή τη φορά στο χωριό Μυρτιά του Πύργου, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, η οποία -όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο κήπο του ιδρύματος, παρευρέθηκε την Δευτέρα  01 Ιουλίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Κο
Image
Image

Search