ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιές: Βλάβη στο 112 – Για ποιες περιοχές υπάρχει εντολή εκκένωσης

Προσωρινή βλάβη υπέστη το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης 112, σύμφωνα με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Για τον λόγο αυτό, η αρμόδια υπηρεσία ζητεί από τα ΜΜΕ να δημοσιεύουν προειδοποιητικά μηνύματα για κατοίκους περιοχών, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη φωτιές.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο καλεί σε εκκένωση της περιοχής Πετροθάλασσα για την φωτιά στο Κρανίδι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, «δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πετροθάλασσα Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Ερμιόνη. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Επίσης, έχει δοθεί εντολή για εκκένωση στην περιοχή Γάλαρο Αχαΐας, «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Γάλαρο Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Πόρτες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://civilprotection.gov.gr/odigies-prostasias/dasikes-pyrkagies».

Εντολή εκκένωσης έχει δοθεί και για τις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας. «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κωστοπουλαίικα και Κάλφας Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Λάτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», σημειώνει το υπουργείο.

Το ίδιο συμβαίνει και με την περιοχή Πόρτες Αχαΐας. «Δασική Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Πόρτες Αχαΐας απομακρυνθείτε προς Βελίτσες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», επισημαίνεται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επιστολή των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζουν πηγές της Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο». . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει: Πέρασε μία εβδομάδα και ο Δήμαρχος Πατρέων δεν έχει ακόμα απαντήσει σε όσα σοβαρά κατήγγειλε ο ΣΟΨΥ με σχετική του ανακοίνωσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» ομόφωνα είπε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στην αποδέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου και της Folli Follie, υπέρ της π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις σημειώνονται στο ζήτημα της μεγάλης φωτιάς στην Ύδρας, με φόντο τα ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών και τις αντιδράσεις γιατί επετράπη στους επιβαίνοντες του σκάφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη έστειλε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παππάς για την εφαρμογή μέτρων ανακούφισης προς τους πυρόπλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά την εύρεση στρατιωτικού υλικού στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και άνδρες της Π.Υ, αλλά και ασθενο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης στα Υπουργεία Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Στη συνάντηση με τον
Image
Image

Search