ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Ερυμάνθου: Συνάντηση με Διευθυντές Σχολείων

Συνάντηση με τους Διευθυντές, Διευθύντριας και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του δήμου Ερυμάνθου είχε ο δήμαρχος, Θόδωρος Μπαρής και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ηλίας Βέρρας. 

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα, ενώ ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία των έργων ενεργειακής αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων στη Χαλανδρίτσα, στο Σταυροδρόμι και στο Φαρραί, για την κατασκευή νέων σύγχρονων διδακτηρίων σε Φαρραί και Βασιλικό, καθώς και για τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών.

Όπως επεσήμανε στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, λειτουργώντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον ουσιαστικής μάθησης και δημιουργίας.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, καθώς από την πλευρά τους οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων κατέθεσαν τις απόψεις τους για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας και συμφωνήθηκε ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για την άμεση λύση όποιων προβλημάτων μπορεί να προκύψουν.

«Η συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας είναι βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου εστιάσαμε στον εκσυγχρονισμό των σχολικών μας συγκροτημάτων, ώστε τα παιδιά μας να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Με σεβασμό στο έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας και με δεδομένο ότι μαζί χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας, καθώς τους έχουμε εμπιστευθεί τα παιδιά μας, είμαστε σταθερά δίπλα τους, καλύπτοντας τις ανάγκες των σχολείων μας και διασφαλίζοντας ασφαλείς και λειτουργικές συνθήκες», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search